Rotary Club Suceava Cetate a donat echipamente sanitare pentru personalul de la CRRN Sasca Mică

Rotary Club Suceava Cetate a anunţat că a făcut o donaţie generoasă Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică (CRRN) Sasca Mică, constând în echipamente şi materiale de protecţie.

„Am revenit după un an la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mică. CRRN Sasca Mică este cel mai mare centru de acest gen din România şi este o oază de căldură şi dragoste pentru cei peste 350 de beneficiari. Ei sunt trataţi ca într-o mare familie de personalul angajat, care în permanenţă se formează şi participă la cursuri şi schimburi de experienţă. Astfel se urmăreşte ca beneficiarii să aibă parte de îngrijire şi tehnici de recuperare la cele mai înalte standarde” au afirmat reprezentanţii Rotary Club Suceava Cetate.

„Cu acest prilej am venit în sprijinul personalului şi am donat dezinfectanţi de nivel înalt, combinezoane de protecţie, viziere medicale de protecţie, botoşi, măşti FFP3/KN5 şi măşti de protecţie în trei straturi, toate acestea în valoare de peste 16.000 lei. În vremurile pe care le trăim prevenţia şi protecţia sunt de mare importanţă şi sperăm ca gestul nostru să ia un pic din povara provocărilor financiare cu care se confruntă un centru de o asemenea anvergură” a declarat Marian Medvighi, coordonatorul logistic al campaniei „End Covid-19 Now”.

„Acţiunea de la Sasca Mică face parte din campania «End Covid-19 Now», derulată încă din primăvara anului trecut de clubul nostru. Atunci comunitatea suceveană era pusă la grea încercare, nu doar populaţia, mediul economic, ci şi autorităţile. Nevoia de siguranţă, de securitate, de sănătate este una continuă şi ne bucurăm de fiecare dată când putem fi de real ajutor” a precizat Vasile Varvaroi, preşedintele Rotary Club Suceava Cetate.

Campania derulată de Rotary Club Suceava Cetate a presupus achiziţionarea şi distribuirea, cu ajutorul sponsorilor şi partenerilor, în principal către Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava, a două ventilatoare, un analizor FIA 8600, lămpi UV, aparate pentru respiraţie asistată BiPAP Prisma 30ST, nebulizatoare cu biocid, tensiometre, termometre şi alte materiale şi consumabile de protecţie.

„Prin diverse modalităţi continuăm să participăm activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor din comunitatea locală. În ultima perioadă, am donat Serviciului Public Judeţean Salvamont Suceava o trusă de urgenţe medicale, membrii noştri au donat sânge în mod regulat, am desfăşurat diverse activităţi educaţionale pe teme de sănătate şi am promovat adoptarea unui stil de viaţă sănătos” a precizat sursa citată. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: