Macaulay Culkin, protagonistul francizei „Singur acasă”, a devenit tată la vârsta de 40 de ani

Actorul american Macaulay Culkin, protagonistul francizei cinematografice de comedie „Home Alone” („Singur Acasă”), a devenit tată pentru prima oară, după ce partenera lui de viaţă, Brenda Song, a născut un băiat la începutul lunii aprilie, informează site-ul revistei People.

Primul copil al cuplului, Dakota Song Culkin, s-a născut pe 5 aprilie 2021 la Los Angeles şi a avut la naştere greutatea de 3,2 kilograme. Macaulay Culkin, în vârstă de 40 de ani, şi Brenda Song, în vârstă de 33 de ani, şi-au numit fiul după sora decedată a starului american.

Dakota Culkin a murit la vârsta de 29 de ani după ce a fost lovită de un automobil în decembrie 2008 pe o stradă din Los Angeles.

Macaulay Culkin şi Brenda Song s-au cunoscut în Thailanda în timpul filmărilor de la comedia „Changeland” şi au o relaţie care a început în iulie 2017. Recent, Macalay Culkin, care a devenit celebru în copilărie după ce a jucat în franciza cinematografică „Home Alone”, a fost distribuit recent în cel de-al zecelea sezon al serialului „American Horror Story”, alături de Leslie Grossman, Sarah Paulson, Kathy Bates, Billie Lourd, Evan Peters, Adina Porter, Lily Rabe, Angelica Ross şi Finn Wittrock.

Starul american a fost căsătorit cu actriţa Rachel Miner în perioada 1998-2002 şi a avut apoi o relaţie cu actriţa Mila Kunis în perioada 2002-2010.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI