Florin Cîţu, întrebat despre retragerea sprijinului de către USR PLUS:

Guvernarea continuă

Premierul Florin Cîţu a evitat să spună dacă va demisiona în cazul în care liderii USR PLUS nu vor reveni asupra deciziei de a-i retrage sprijinul politic: „Au găsit tăria să treacă peste decizia de ieri. Guvernarea continuă”. „În şedinţa de guvern de astăzi (joi – n.r.) le-am mulţumit colegilor mei că au găsit tăria să treacă peste decizia de ieri (miercuri – n.r.) şi că au înţeles că este mult mai important să venim să rezolvăm probleme importante pentru România. A fost mesajul meu pentru colegii mei şi le mulţumesc din nou. Au făcut un pas important în a debloca situaţia”, spune Florin Cîţu.

Premierul a evitat să spună dacă va demisiona în cazul în care liderii USR PLUS îşi vor menţine poziţia de retragere a sprijinului politic pentru el. „Guvernarea continuă! Acum vin de la o şedinţă de guvern în care am aprobat acte normative foarte importante, la care au participat toţi membrii guvernului sau care au trimis secretarii de stat. Deci guvernarea continuă. Eu zic că avem de guvernat o situaţie dificilă şi o campanie de vaccinare de succes”, răspunde Cîţu.

La insistenţele jurnaliştilor, Cîţu a evitat să răspundă direct întrebărilor.

Există toate premisele ca până duminică să asigurăm 1.600 de paturi ATI pentru bolnavii Covid

Florin Cîţu a declarat ieri, la finalul şedinţei de Guvern, că există toate premisele ca până duminică să fie asigurate 1.600 de paturi ATI pentru bolnavii Covid. „Azi m-am întâlnit cu directorii DSP-urilor. Acum m-am întâlnit cu managerii spitalelor Covid. Până duminică există toate premisele să ajungem la această ţintă – 1.600 de paturi – şi după aceea se fac planuri pentru a merge către 1.800. Este o luptă pe care o ducem în fiecare zi. Înţeleg că se rezolvă şi problema personalului prin aceste concursuri. Vom monitoriza situaţia şi voi merge şi la şedinţele CNCCI, voi sta aproape de sistemul de sănătate în această perioadă şi voi susţine toate eforturile acestui sistem”, a afirmat premierul, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Victoria.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: