În organizarea Light of Ink Suceava

Seară de poezie cu poeţii Ioan Mateiciuc şi Ioana Tătăruşanu

Casa de Poezie Light of Ink invită publicul la Seara de Poezie 4 (serie nouă). Evenimentul va avea loc sâmbătă, 17 aprilie a.c., începând cu ora 16, la Mefi Cafe – Mandachi Hotel & Spa.

Invitaţii serii sunt poetul Ioan Mateiciuc şi poeta Ioana Tătăruşanu. Moderatorii sunt Antonia Mihăilescu şi Vlad Sibechi. Ei vor dialoga cu Ioan Mateiciuc despre volumul de poezii „anchilopoetica”, apărut în 2020 la Alexandria Publishing House.

Ioana Tătăruşanu debutează la Seara de Poezie.

Ioan Mateiciuc (n. 1986, Siret) a studiat Filosofie aplicată şi Management cultural la Universitatea „Al. I. Cuza” Iaşi. Este directorul Centrului Cultural „Mihai Teliman” din Siret. A debutat în anul 2010, în volumul colectiv „Antologia vinovatelor plăceri” la Festivalul Artelor din Bucureşti. A publicat în 2012 volumul de poeme „open de dor” (Alexandria Publishing House), distins cu Premiul pentru debut al Societăţii Scriitorilor Bucovineni. În anul 2015 este inclus în antologia de poezie „Ziduri între vii” a clubului de lectură Zero+ de la Iaşi, iar în anul 2019 editează antologia de poeme „Zece ani” în cadrul festivalului de atitudine culturală Folkever.

Ioana Tătăruşanu (n. 2001, Iaşi) este studentă în anul I la Facultatea de Litere din Bucureşti. În liceu, a fost redactor-şef al revistei Alecart. A participat la festivalurile Poets in Transylvania şi Poezia e la Bistriţa (ca jurnalist cultural). A citit poezie la Institutul Blecher şi la cenaclul Junimea din Iaşi. Publică, de asemenea, cronică literară în paginile revistelor de profil. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: