Cu 167 de cazuri active de Covid-19

Rata de infectare din municipiul Suceava – 1,34 la mie

> Rata de infectare din judeţ a crescut uşor, la 0,86 la mie

Incidenţa cazurilor de Covid-19 la nivelul judeţului Suceava era ieri de 0,86 la mie, faţă de 0,85 la mie, cât era marţi, a informat Prefectura.

Totodată, rata de infectare din municipiul Suceava s-a menţinut la 1,34 la mie.

În municipiul Suceava erau active 167 cazuri de Covid-19, urmat fiind de Vatra Dornei (47), Gura Humorului (27), Rădăuţi (24), Fălticeni (18), Câmpulung Moldovenesc (16), Ipoteşti (16), Păltinoasa (16), Şcheia (15).

În „zona roşie” rămân municipiul Vatra Dornei şi comunele Dorna Arini, Şaru Dornei şi Coşna.

Cu o rată de infectare de 3,33 la mie Comuna Şaru Dornei, în scenariul roşu

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Suceava s-a întrunit marţi într-o şedinţă în care a analizat starea epidemiei cu noul coronavirus şi a luat noi decizii prin Hotărârea nr. 106. Conform acesteia, comuna Şaru Dornei intră în scenariul roşu începând cu data de 15 aprilie. Restricţiile se vor aplica timp de 14 zile, cu posibilitatea prelungirii ulterioare. Marţi, rata de infectare din comună era de 3,33 la mie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: