CSM Suceava porneşte fără nicio presiune la turneul de promovare în Divizia A1

La finele acestei săptămâni, la Bucureşti, va avea loc turneul de baraj pentru promovarea în Divizia A1 de volei masculin. Aşa cum ne-a obişnuit de-a lungul anilor, echipa CSM Suceava este o prezenţă constantă în această fază a competiţiei. Din nou, aşa cum s-a petrecut în majoritatea apariţiilor la acest turneu din ultima perioadă, formaţia suceveană poate accede oricând în primul eşalon valoric, are echipă, dar nu are susţinere.

Acest an nu face excepţie, gruparea suceveană nu a pierdut niciun meci în acest sezon competiţional în Seria Vest a Diviziei A2 şi se poate lupta cu oricine, însă nu are „elan”. Pentru cele două locuri care duc în Divizia A1 se vor lupta doar trei echipe, cea din Zalău neavând drept de promovare. Aşadar, la startul barajului vor fi prezente Rapid Bucureşti, Titanii ASE Bucureşti şi CSM Suceava.

Formaţia suceveană va juca vineri cu cea mai bună echipă, Rapid Bucureşti şi apoi sâmbătă cu Titanii ASE Bucureşti.

„Noi vom merge la acest turneu să ne apărăm şansa. Nu avem un obiectiv cert, dar vom aborda la victorie ambele dispute. Din păcate, din echipa noastră va lipsi ridicătorul Verciuc, care s-a accidentat pe ultima sută de metri.

Este o ocazie deosebită pentru echipa noastră de a evolua în partide cu miză. Poate că, la un moment dat, va apărea cineva care va iubi voleiul sucevean şi-l va susţine. Nu mai punem la socoteală faptul că lotul de volei este cel mai economic, dacă se poate spune aşa, în vreme de pandemie, pentru că pe teren evoluează doar şase jucători, nu 11 ca la fotbal sau 15 ca la rugbi”, a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Tudor Orăşanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: