După nişte discuţii în contradictoriu

O rădăuţeancă de 72 de ani a depus plângere împotriva fiului

> Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, este cercetat penal

Duminică seara, o femeie de 72 ani, din Rădăuţi, a sesizat Poliţia că ,,fiul face scandal”.

Ea a spus că fiul său, de 53 de ani, o vizitase cu câteva ore în urmă, între ei având loc o discuţie în contradictoriu. În acest condiţii, bărbatul i-ar fi adresat mamei cuvinte jignitoare, după care a plecat.

La rândul său, bărbatul a recunoscut că a avut un conflict cu mama sa, generat de nişte neînţelegeri privind mâncarea, dar infirmând că ar fi ameninţat-o.

Cu toate acestea, în baza unui formular de evaluare a riscului, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu, pe o perioadă de 5 zile. Femeia a depus plângere scrisă privind cele reclamate, iar în cauză se fac cercetări privind săvârşirea infracţiunii de „ameninţare”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: