Comunicat de presă

Lansarea proiectului „Creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 la nivelul orașului Siret, jud. Suceava”

13.04.2021

UAT ORAȘUL SIRET implementează în perioada  01.02.2020 – 31.12.2021 proiectul „Creșterea capacitații de gestionare a crizei sanitare COVID-19 la nivelul orașului Siret, jud. Suceava”nr. (cod SMIS2014+) 139818.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 prin realizarea investițiilor necesare pentru consolidarea capacității de reacție la criza de sănătate publică cauzată de răspândirea virusului SARS-CoV-2 în cadrul Spitalului de Boli Cronice Siret.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: