Ion Lungu este mulţumit de ritmul lucrărilor de investiţii

> Este vorba despre autobaza electrică, ştrand, Piaţa Mică, grădiniţa din Iţcani şi centrul multifuncţional Iţcani

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat că ieri a verificat stadiul de realizare pentru o parte din investiţiile municipalităţii şi că este mulţumit de avansul înregistrat.

Potrivit edilului-şef, la autobaza diviziei electrice a TPL se lucrează la realizarea halelor pentru reparaţii, la spălătoria auto, ITP etc., de asemenea la alimentarea cu gaz metan de pe strada Căpitan Grigore Andrei.

Primarul este convins că, până în toamna acestui an, noua autobază va fi dată în funcţiune.

„Lucrările merg destul de bine şi la ştrandul municipal, unde a fost turnat beton pentru unul din bazinele mici. Se lucrează la sediul administrativ şi la configurarea bazinului mare” a explicat primarul.

El spune că se lucrează  intens şi la Piaţa George Enescu, unde se montează fermele metalice, fiind convins că în toamnă va fi finalizată investiţia.

„Lucrările avansează bine şi la grădiniţa din cartierul Iţcani, care prinde contur de la o zi la alta. Tot în Iţcani, la centrul multifuncţional (sediul primăriei), s-a montat tâmplăria şi se lucrează la finisaje” a menţionat primarul.

Ion Lungu a remarcat că activitatea pe şantierele municipalităţii s-a intensificat începând cu luna aprilie.

„Vom avea comandamente periodice la faţa locului, pentru a ne asigura că lucrările se desfăşoară în ritmul stabilit” a conchis Ion Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: