În comisia care va stabili tema de proiect pentru modernizarea parcului Şipote

Arh. Sînziana Râşca şi Alin Opincaru, votaţi reprezentanţi ai societăţii civile

Arhitectul Sînziana Râşca şi preşedintele Uniunii pentru Bucovina, Alin Opincaru, au fost desemnaţi, prin vot, reprezentanţi ai societăţii civile în comisia care va stabili tema de proiectare pentru modernizarea parcului Şipote din Suceava.

2502 suceveni şi-au exprimat votul online pentru unul dintre candidaţii propuşi pe două secţiuni, femei şi bărbaţi.

Sânziana Râşca, arhitect specializat în design sustenabil şi planificare urbană cu focus pe transport public, activă în mediul ONG în ultimii 23 de ani şi care a structurat o listă de idei pentru modificări ale proiectului propus iniţial în faza de consultare publică, în colaborare cu societatea civilă din Suceava, trimisă ulterior către Primăria Suceava, a fost votată de 49,7% dintre participanţi, în timp ce Alin Opincaru de 46,6%.

La secţiunea candidaţilor bărbaţi, următorul clasat, activistul civic Andrei Bacoş, s-a clasat al doilea, cu 45,4% din voturi.

La secţiunea femei, pe locul al doilea s-a clasat fostul preşedinte al Asociaţiei „Salvaţi Copiii” Suceava, Camelia Iordache, cu 26,6% din voturi.

La propunerea consilierului local Angela Zarojanu, Consiliul Local Suceava a aprobat ca societatea civilă să aibă doi reprezentanţi în această comisie tehnică. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: