Într-o singură zi

5 ha de mirişte, 1.000 mp de plantaţie de salcâmi şi 1.000 mp vegetaţie uscată au căzut pradă focului

Militarii detaşamentelor de pompieri Fălticeni şi Suceava au intervenit în cursul zilei de duminică, 11 aprilie, pentru localizarea şi lichidarea unor incendii de vegetaţie uscată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, lt. Alin Găleată, la Fălticeni, pompierii au lichidat două astfel de incendii, care au afectat o suprafaţă totală de 5 ha de mirişte şi 1.000 mp plantaţie de salcâmi. În comuna Stroieşti, a fost afectată o suprafaţă de 1.000 mp de vegetaţie uscată.

În contextul creşterii numărului de incendii de vegetaţie uscată, ISU Suceava a făcut un nou un apel pentru respectarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor de vegetaţie uscată. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: