După ce rata de infectare Covid-19 a scăzut la 1,45,

Municipiul Suceava a intrat în „zona verde”

> În schimb, se aplică scenariul roşu pentru oraşul Broşteni > S-au anulat restricţiile complementare la Vatra Dornei, dar s-au introdus la Coşna

Incidenţa cazurilor de Covid-19 la nivelul judeţului scăzuse vineri la 0,89 la mie. Totodată, rata de infectare din municipiul Suceava scăzuse la 1,45 la mie, faţă de 1,54 la mie cât era joi. Astfel, municipiul Suceava a intrat în „zona verde”.

CJSU Suceava s-a întrunit vineri şi a luat noi decizii prin Hotărârea nr. 103. Potrivit acesteia, oraşul Broşteni intră, pentru 14 zile, în scenariul roşu, începând cu 11 aprilie. Vineri, rata de infectare cu Covid-19 din oraş era 3,17 la mie.

Din aceeaşi dată şi pentru aceeaşi perioadă, în scenariul galben intră comunele Ipoteşti (1,88) şi Vadu Moldovei (1,77).

Comunele Grămeşti (0,68), Pătrăuţi (0,52) şi Rădăşeni (0,00) au revenit în scenariul verde.

CJSU a anulat restricţiile complementare scenariului roşu pentru municipiul Vatra Dornei, unde rata de infectare scăzuse la 3,77 la mie. Însă aceste măsuri au fost introduse de sâmbătă (10 aprilie) în comuna Coşna, unde rata de infectare a depăşit 4 la mie (4,09). (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: