Sorin Cîmpeanu:

Ministerul Educaţiei propune extinderea anului şcolar din septembrie 2022

Ministerul Educaţiei propune extinderea anului şcolar din septembrie 2022, în condiţiile în care predarea online nu a funcţionat în mod corespunzător, a declarat într-o intervenţie telefonică, la Digi24, ministrul de resort Sorin Cîmpeanu. „Ministerul Educaţiei va propune, din timp, extinderea anului şcolar, începând cu septembrie 2022. Ministerul Educaţiei oricum susţine ideea extinderii perioadei de cursuri pentru învăţământul preuniversitar, cu atât mai mult cu cât predarea online a generat pierderi, deci este nevoie de timp pentru recuperarea acestor pierderi”, a spus ministrul.

O altă variantă luată în calcul este şi revenirea anului şcolar la trei trimestre. „Sunt argumente pro şi argumente contra. Este nevoie de consultare publică”, a spus ministrul.

Ministerul va organzia consultări cu asociaţiile din învăţământ şi ale părinţilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: