Din 189.214 suceveni testaţi, 22.789 au fost pozitivi la SARS-CoV-2

 Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei (CJCCI) Suceava a efectuat o statistică privind evoluţia pandemiei în judeţ.

Astfel, potrivit datelor înregistrate ieri, rata de infectare în municipiul Suceava scăzuse la 1,36 de cazuri la mia de locuitori, municipiul fiind pentru a treia zi în „zona verde”.

În anterioarele 24 de ore, în municipiul Suceava au fost înregistrate 8 noi infecţii cu SARS-CoV-2, iar 18 persoane au fost declarate vindecate.

La nivel judeţean, rata de infectare a coborât la 0,86 cazuri la mia de locuitori, în ultimele 24 de ore fiind înregistrate 26 de cazuri de infecţie la 504 persoane testate.

Până duminică, în judeţ au fost înregistrate 1.153 de decese în contextul Covid-19.

În judeţul Suceava, ieri erau 99 de localităţi în „zona verde” cu incidenţă sub 1,5 cazuri la mia de locuitori, 11 localităţi sunt în „zona galbenă”, având între 1,5 şi 3 cazuri la mia de locuitori, şi patru localităţi în scenariul roşu, cu rată de infectare peste 3 cazuri la mia de locuitori.

Până ieri, în judeţul Suceava au fost testate 189.214 de persoane, numărul de persoane cu rezultat pozitiv fiind în total de 22.789, dintre care 21.534 de persoane au fost declarate vindecate. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: