Arest preventiv pentru un pretins avocat şi procuror

Un bărbat care a înşelat o persoană prezentându-se drept avocat şi procuror a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, „folosindu-se de calităţi mincinoase, respectiv procuror DIICOT Suceava şi avocat”, în cursul lunilor martie-iunie ale anului 2020, V. S. A. a înşelat o persoană care era parte a unui proces civil. Promiţând că va câştiga procesul, bărbatul a obţinut pentru „serviciile” sale 56.450 lei.

Începând cu 7 aprilie a.c., V. S. A. este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. În aceeaşi zi el a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat Judecătoriei Rădăuţi. Instanţa a admis propunerea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: