După ce şi-a agresat soţia în public

Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc a fost reţinut şi cercetat penal

Un bărbat de 36 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, a ajuns în arestul Poliţiei după ce şi-a ameninţat şi lovit soţia cu care se află în proces de divorţ.

Cazul a avut loc miercuri, 7 aprilie. Atunci, bărbatul s-a deplasat la serviciul femeii, în vârstă de 34 de ani, unde a comis agresiunea. Imediat, aceasta a apelat 112.

Drept urmare, faţă de bărbat s-a dispus continuarea urmăririi penale sub aspectul comiterii unei infracţiuni de „violenţă în familie”, dar şi a infracţiunii de „încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie”.

În luna februarie a.c., Tribunalul Suceava a emis ordinul de protecţie (pentru o perioadă de 6 luni) prin care bărbatului i-au fost impuse mai multe obligaţii, printre care şi păstrarea unei distanţe minime de 6 metri faţă de femeie, familia şi locul ei de muncă. În prezent, cei doi sunt în proces de divorţ.

Astfel, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc pentru a se dispune eventuale măsuri preventive. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: