După ce şi-a agresat soţia în public

Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc a fost reţinut şi cercetat penal

Un bărbat de 36 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, a ajuns în arestul Poliţiei după ce şi-a ameninţat şi lovit soţia cu care se află în proces de divorţ.

Cazul a avut loc miercuri, 7 aprilie. Atunci, bărbatul s-a deplasat la serviciul femeii, în vârstă de 34 de ani, unde a comis agresiunea. Imediat, aceasta a apelat 112.

Drept urmare, faţă de bărbat s-a dispus continuarea urmăririi penale sub aspectul comiterii unei infracţiuni de „violenţă în familie”, dar şi a infracţiunii de „încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie”.

În luna februarie a.c., Tribunalul Suceava a emis ordinul de protecţie (pentru o perioadă de 6 luni) prin care bărbatului i-au fost impuse mai multe obligaţii, printre care şi păstrarea unei distanţe minime de 6 metri faţă de femeie, familia şi locul ei de muncă. În prezent, cei doi sunt în proces de divorţ.

Astfel, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc pentru a se dispune eventuale măsuri preventive. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI