Pagube de 180.000 de euro în urma incendiului provocat intenţionat în Liteni

Incendiul produs în noaptea de 6 aprilie, la Roşcani, oraşul Liteni, a cauzat pagube imense. Estimările arată că flăcările au distrus mai multe utilaje agricole, evaluate la 180.000 euro (peste 885 mii lei).

După cum am menţionat anterior, ISU Suceava a stabilit că incendiul a izbucnit în urma folosirii intenţionate a sursei de aprindere.

Un utilaj a fost distrus în totalitate, iar alte patru – parţial. Este vorba despre o combină agricolă, un mig de gunoi şi trei tractoare.

Totodată, pe lângă bunuri materiale distruse, proprietarul societăţii comerciale, un localnic de 29 ani, s-a intoxicat cu monoxid de carbon, iar mama lui a suferit atac de panică. Ambii au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. În acest caz, deja a fost stabilit un cerc de suspecţi, urmând ca faţă de aceştia să fie efectuate activităţi investigativ-operative şi de cercetare penală. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: