Dan Ioan Cuşnir:

Ion Lungu promite căldură în bazar din 2011

> Potrivit lui, la Suceava, Ziua Păcălelilor ţine de 17 ani

Preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Suceava, consilierul local Dan Ioan Cuşnir, a arătat, printr-un comunicat de presă, că în bugetul local pentru anul 2021 este prevăzută suma de 1,5 milioane de lei pentru realizarea încălzirii bazarului din Suceava, subliniind că din 2011 primarul Ion Lungu promite comercianţilor din bazar că le va asigura încălzirea.

Cuşnir precizează că  în şedinţa Consiliului Local Suceava din 25 martie 2021  s-a dezbătut bugetul anului 2021, iar primarul Ion Lungu a propus suma de 1.500.000 lei pentru încălzirea Complexului Comercial „Bazar”, prima reacţie fiind că este o măsură necesară şi care trebuia implementată de mulţi ani.

„Am găsit aceeaşi promisiune făcută de acelaşi Ion Lungu şi în data de 3 martie 2011, acum peste 10 ani! În cele 10 ierni de când Ion Lungu le tot promite căldură, sute de comercianţi au îngheţat şi s-au îmbolnăvit în condiţii care nu au nicio legătură cu comerţul civilizat. Domnule Ion Lungu, cine le dă comercianţilor din bazar cei 10 ani înapoi? Cine le dă sănătatea distrusă înapoi? Credeţi că, după atâţia ani de minciuni, vă mai crede cineva?” a întrebat Cuşnir.

El spune că sucevenii sunt sătui de promisiunile neonorate de Ion Lungu.

„De 17 ani promite cam aceleaşi lucruri, dar mult prea puţine le duce la îndeplinire. S-au mai făcut unele lucruri în aceşti 17 ani, dar prea puţin, prea târziu şi de multe ori greşit. La Suceava, 1 aprilie, Ziua Păcălelilor ţine de 17 ani” a continuat Cuşnir.

El a subliniat că Ion Lungu din campaniile electorale promite cam tot ceea ce se poate promite, este plin de griji faţă de oameni, este preocupat de problemele lor reale şi ne promite modernizarea oraşului. „Adevăratul Ion Lungu este indiferent la frigul pe care îl îndură comercianţii din bazar, nu îi pasă de sănătatea lor distrusă după o viaţă de muncă, este nepăsător la problemele reale ale sucevenilor, este superficial, nu îi pasă de viitorul oraşului. În 5 campanii electorale, falsul Ion Lungu a reuşit să îi păcălească pe suceveni, după care, de fiecare dată, adevăratul Ion Lungu şi-a intrat în rolul de indiferent şi de nepăsător” a adăugat liderul social-democrat sucevean.

El reiterează că Suceava are nevoie de primenirea administraţiei locale, de oameni noi, cu mentalităţi aliniate vremurilor.

„Nu vor putea salva Suceava Lungu şi Harşovschi, aceiaşi oameni care au ţinut-o timp de 17 ani departe de modernizare şi progres” a conchis Dan Ioan Cuşnir. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: