Bogdan Loghin:

În cel mai scurt timp, Traian Andronachi ar urma să preia Organizaţia PSD Rădăuţi

> La spital lucrurile deja s-au liniştit, de când nu mai este dumnealui manager

Primarul municipiului Rădăuţi, Bogdan Loghin (PNL), a declarat recent, la News Bucovina, că lucrurile la Spitalul Municipal Rădăuţi s-au liniştit de când Traian Andronachi nu mai este manager şi că managerul interimar a început să gestioneze bine situaţia.

„Lucrurile deja s-au liniştit de când nu mai e dumnealui la spital şi încep să intre în normal” a spus Loghin.

El a făcut mai multe aprecieri în ceea ce-l priveşte pe Traian Andronachi, potenţialul contracandidat pe care îl va avea în alegerile din 2024, arătând că ştie aceasta din culisele întâlnirii de la Suceviţa cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, unde s-ar fi stabilit că el va prelua Organizaţia PSD Rădăuţi şi va fi candidatul PSD la funcţia de primar.

Loghin a spus că dacă instanţa nu-i va da câştig de cauză lui Andronachi, care a contestat înlocuirea din funcţia de manager al Spitalului Municipal Rădăuţi, în cel mai scurt timp acesta va prelua Organizaţia PSD Rădăuţi.

„În cel mai scurt timp îl veţi vedea că va prelua frâiele” a spus Loghin.

El a arătat că acest comportament nu-i place la Andronachi, respectiv încercarea acestuia de a se folosi de funcţie pentru a-şi crea notorietate, fără să se gândească ce deservicii a adus unităţii respective şi oraşului.

Mai mult, Bogdan Loghin a spus că fostul primar Nistor Tatar i-a acordat acestuia un spor de 1000 de euro lunar, contrar prevederilor legale.

„Nu ştiu dacă vi se pare normal ca, fără niciun dram de conştiinţă, să semnezi din pix un spor de 1000 de euro pe lună. Când am văzut că trebuie să înapoieze 43.000 de euro statului român pentru că a mers pe o dispoziţie abrogată în 2017 şi banii au mers în continuare, chiar mi-a ridicat foarte multe semne de întrebare” a spus primarul, care a explicat că această prevedere a fost introdusă în contractul de management.

Bogdan Loghin a mai declarat că ştie toate jocurile pe care le face Traian Andronachi şi că sunt mult mai mulţi cei care ştiu cum acţionează acesta.

Mai mult, el a apreciat că Nistor Tatar ar trebui să fie înlocuit cu Traian Andronachi, pentru că e un om tânăr, căruia îi doreşte succes în fruntea PSD Rădăuţi.

Bogdan Loghin a declarat chiar că nu i-a vrut niciodată răul lui Traian Andronachi.

„Îi doresc tot binele din lume şi mi-aş dori, într-o zi, să ne strângem mâna şi să mergem înainte, pentru a rezolva cu adevărat lucrurile în Rădăuţi. Asta contează” a conchis Bogdan Loghin. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: