În urma controalelor la exploatări forestiere din judeţ

Amenzi de 56.000 de lei aplicate de Garda de Mediu

În cursul săptămânii trecute, Garda de Mediu Suceava a efectuat acţiuni de control la activităţile de exploatare forestieră desfăşurate pe raza unor ocoale silvice din judeţ.

Astfel, potrivit unui comunicat al instituţiei, au fost depistate mai multe neconformităţi cu privire la respectarea obligaţiilor legale privind protejarea cursurilor de apă în fazele tehnologice de scos – apropiat a masei lemnoase exploatate, precum şi privind depozitarea/stocarea masei lemnoase în albiile sau în zonele de protecţie ale unor cursuri de apă.

Drept urmare, comisarii de mediu au aplicat şapte amenzi, în valoare totală de 56.000 lei. Totodată, au fost impuse măsuri de remediere a situaţiilor neconforme constatate. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: