Municipiul Suceava rămâne în scenariul galben

> Vatra Dornei şi Dorna Arini, în scenariul roşu > Gura Humorului, Pojorâta, Todireşti şi Ipoteşti revin în scenariul verde

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Suceava s-a întrunit luni şi a dispus noi măsuri prin Hotărârea nr. 100.

Astfel, având în vedere incidenţa cazurilor pozitive la mia de locuitori, încetează aplicarea măsurilor stabilite anterior pentru oraşul Gura Humorului (1,11), comunele Pojorâta (0,34), Todireşti (1,25), Ipoteşti (1,05), care revin în scenariul verde.

Începând cu data de 6.04.2021, ora 0, pentru municipiul Suceava, şi începând cu data de 7.04.2021, ora 0, pentru comunele Bălcăuţi şi Păltinoasa, pentru o perioadă de 14 zile, se aplică măsurile specifice scenariului galben.

Începând cu data de 6.04.2021, ora 0, pentru municipiul Vatra Dornei şi comuna Dorna Arini, pentru o perioadă de 14 zile, continuă aplicarea măsurilor specifice scenariului roşu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: