Municipiul Suceava nu va avea arhitect-şef prea curând

> Singurul candidat pentru această poziţie a fost respins

Primăria Suceava a făcut public rezultatul concursului pentru poziţia de arhitect-şef al municipiului, arătând că singurul candidat a obţinut un punctaj insuficient pentru a promova proba.

Candidatul pentru această funcţie a fost Ana Munteanu, consilier al viceprimarului USR Teodora Munteanu.

Potrivit informaţiilor furnizate de viceprimarul Teodora Munteanu, candidatul pentru funcţia de arhitect-şef,  Ana Munteanu, are 42 de ani şi este antreprenor şi arhitect cu 17 ani de experienţă. Ea spune că Munteanu a studiat arhitectura  la Universitatea Tehnică din Lisabona şi la Universitatea Tehnică din Iaşi, fiind arhitect diplomat în 2004, absolvent de master în restaurare şi reabilitare arhitecturală în 2006 şi absolvent al cursurilor postuniversitare de lungă durată în specialitatea urbanism şi amenajarea teritoriului în 2013, toate în cadrul Facultăţii de Arhitectură din Cadrul Universităţii Tehnice „Gh. Asachi” Iaşi. Din 2006 este membru al OAR, iar din 2008 este membru al Registrului Urbaniştilor din România. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: