Fălticenenii au urcat pe podium la Turneul Campionilor Tenis 10 MPG 

În perioada 3–4 aprilie, la Bucureşti, s-a desfăşurat Turneul Campionilor Tenis 10 MPG, organizat de Nitech Sport Club  din Bucureşti. Competiţia, unul dintre cele mai importante turnee de minitenis ale anului, a reunit peste 75 de copii din întreaga ţară, eligibilitatea de participare la eveniment fiind dată de câştigarea a cel puţin un turneu organizat de Federaţia Română de Tenis în perioada 1 noiembrie 2020 – 28 martie 2021. Judeţul Suceava a fost reprezentat de cinci jucători legitimaţi la Asociaţia Club Sportiv „Nada Florilor” Fălticeni.

Începând din anul 2010, fiecare dintre ediţiile anterioare a lăsat amintiri frumoase participanţilor, turneul atrăgând atât prin format, cât şi prin surprizele şi cadourile oferite de organizatori cu ajutorul sponsorilor. Şi în acest an, micii tenismeni de la Clubul ACS „Nada Florilor” Fălticeni au avut evoluţii excelente, reuşind să urce pe podiumul de premiere de trei ori. La Nivelul Roşu (8 ani), campioană naţională a fost desemnată Elena Tanase. La Nivelul Portocaliu (9 ani), vicecampion naţional este Daniel Mitocaru, poziţia a treia fiind ocupată de un alt sportiv fălticenean, Christian Samachişă. O evoluţie foarte bună au avut Bianca Şoşoi şi Matei Ursache, care au terminat competiţia pe un onorant loc patru.

„Ne-am bucurat să fim din nou prezenţi la Turneul Campionilor MPG, competiţie de cel mai înalt nivel, în cadrul căreia copiii noştri au făcut meciuri frumoase, apreciate de organizatorii turneului.

Mulţumesc copiilor şi părinţilor pentru frumoasa performanţă adusă clubului nostru şi municipiului Fălticeni. Am primit felicitări din partea unor antrenori care au participat la acest turneu pentru felul cum au jucat sportivii noştri şi pentru sportivitatea de care au dat dovadă pe toată durata competiţiei. Am fost întrebat ce facem de avem rezultate  bune în toate competiţiile? I-am invitat să vină la noi şi să vadă cum ne pregătim.

Mulţumesc firmelor Romfour, Andreei şi lui Andy Stan pentru ceea ce fac pentru micii tenismeni din Fălticeni şi domnului primar Gheorghe Cătălin Coman pentru condiţiile foarte bune de pregătire şi pentru susţinere”, ne-a spus instructorul Marcel Dascălu, coordonatorul Secţiei de tenis de câmp copii a Asociaţiei Club Sportiv „Nada Florilor”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: