„România este grădina Mea”

Scriitoarea Doina Hasneş-Ciurdariu ne anunţă apariţia unui nou volum, „România este grădina mea” (ed. Pre-Text, 2021). Autoarea, medic de profesie, îşi întâmpină cititorii cu acest text: „Dedic această carte tuturor medicilor, asistentelor, infirmierelor, tehnicienilor şi ambulanţierilor din întreaga lume, care cu iubire de oameni şi jertfelnicie, chiar cu riscul contaminării şi îmbolnăvirii, în zilele dureroase ale pandemiei au îngrijit şi îngrijesc bolnavii cu coronavirus. Nu-i aşezăm în icoane, dar privim cu încredere şi recunoştinţă la actele de mare caritate făcute de membrii corpului medical, care au muncit neobosiţi zi şi noapte, adeseori până la epuizare, pentru ca să-i îngrijească şi să-i salveze pe cei bolnavi şi muribunzi. Ştim că Preasfânta Fecioară Maria a vegheat şi S-a rugat la căpătâiul fiecărui bolnav şi pentru rugăciunile Ei, Însuşi Domnul nostru Iisus Hristos, Dumnezeul vieţii şi Vindecătorul tuturor bolnavilor, a luminat medicii şi i-a îmbrăcat cu putere dumnezeiască de Sus, pentru ca să fie salvaţi cât mai mulţi bolnavi. Cu inimă profund recunoscătoare rostim şi noi asemeni Domnului Ştefan cel Mare şi Sfânt: «Te rugăm Doamne să ne acoperi cu Mila Ta, de acum şi până în veac! »”.

Printre cărţile Doinei Hasneş-Ciurdariu publicate în anii din urmă la PreText se mai numără: „Maria ne uneşte”, „Grăbim triumful Mariei”, „Credeţi în miracole”, „Maria şi copiii ei”, „La Medjugorje se înalţă spre Cer suspine şi se coboară Miracole”, „Harurile curg în cascade peste noi” ş.a. (D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: