Atletism, Campionatul Naţional pentru copii

Performanţe de excepţie pentru micii sportivi suceveni

Sala de atletism „Ioan Soter” din Bucureşti a găzduit, recent, în organizarea Federaţiei Române de Atletism, întrecerile Campionatului Naţional pentru copii I şi II. Micii sportivi suceveni au reuşit să urce de mai multe ori pe podiumul de premiere, demonstrând faptul că atletismul sucevean are resurse.

Denisa Kore, de la CSM Dorna Vatra Dornei, a reuşit să devină campioană naţională în proba de 800 de metri la categoria copii I feminin, locul al patrulea revenind Biancăi Căluşeriu, de la CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni.

„Sunt foarte bucuros pentru sportiva noastră, care a mai obţinut un loc patru în proba de 200 de metri. De menţionat faptul că în ambele curse şi-a îmbunătăţit recordurile personale. Dacă va continua să rămână la fel de serioasă la antrenamente, Denisa poate ajunge o atletă respectată la nivel naţional şi internaţional”, a declarat antrenorul sportivei, Cristian Prâsneac.

Aceeaşi performanţă a fost obţinută şi de Roxana Vamanu, de la CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni, care s-a impus în cursa de 1.500 de metri pentru copile II.

De asemenea, trebuie să evidenţiem performanţa lui Ruben Iliuţă Isopel, de la ACS Poiana Stampei, care şi-a trecut în palmares două medalii de argint la copii I, în probele de 60 de metri şi săritura în înălţime.

Darius Ştefan Cehreni, de la CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc, s-a clasat al doilea în cursa de 800 de metri pentru copii II, în vreme ce Raul Alexandru Hiliuţă, de la CSM Suceava, a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere la finalul probei de 1.500 de metri rezervată copiilor I. În această cursă, Iustin Iacob şi Luca Vasile Crîşmariu, ambii de la CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni, au obţinut locurile 4 şi 5.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: