Handbal masculin, Liga Naţională

CSU din Suceava, din nou în faţa unui examen dificil în campionat

> Mâine, în cadrul etapei a XX-a, CSU din Suceava va întâlni gruparea Potaissa Turda

În cadrul etapei a XX-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, CSU din Suceava va întâlni, mâine, la Sfântu Gheorghe, formaţia Potaissa Turda. După meciul pierdut nemeritat în faţa grupării CSM Focşani, elevii antrenorului Adrian Chiruţ au parte din nou de un meci complicat, în faţa unei formaţii de top, Potaissa Turda.

„Vom avea un meci dificil în compania echipei clujene. Echipa din Turda este o formaţie valoroasă, care are în componenţă jucători de lot naţional. La fel ca şi în meciul cu Dinamo, poate că nu punem preţ pe acest joc, dar va trebui să ne montăm pentru că fiecare punct contează. Este o ocazie deosebită de a ne pregăti pentru o partidă foarte importantă pentru noi, cea de săptămâna viitoare, când vom juca cu CSM Vaslui. Noi ne vom strădui să aducem jucătorii noştri la forma maximă şi vom încerca să nu repetăm greşelile din meciul cu formaţia din Focşani.

Va urma după partida cu Potaissa Turda un turneu esenţial pentru noi, care va avea loc la Cluj. Vom juca pe rând cu CSM Vaslui, HC Buzău, CSM Bacău şi Magnum Botoşani. Acolo ne vom lupta de la egal la egal pentru menţinerea în primul eşalon valoric”, a declarat antrenorul sucevenilor, Adrian Chiruţ.

Etapa a XX-a programează meciurile:

Potaissa Turda – CSU din Suceava

CSM Reşiţa – Minaur Baia Mare

CSM Vaslui – Dinamo

Magnum Botoşani – Poli Timişoara

CSM Bacău – Steaua

HC Buzău – CSM Făgăraş

CSM Focşani – Dobrogea Sud

CSM Bucureşti stă în această etapă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI