Beyonce a câştigat cele mai multe trofee din istoria galei NAACP Image Awards

La câteva săptămâni după ce a făcut istorie la premiile Grammy, cu un record de 28 de trofee, Beyonce a fost recompensată cu patru premii în cadrul galei National Association for the Advancement of Colored People (NAACP) Image Awards, care a avut loc în weekend, în categoriile dedicate muzicii, informează DPA. Cu un total de 22 de trofee obţinute de-a lungul timpului, Beyonce este cel mai premiat artist din istoria NAACP Image Awards.

„Queen Bey”, cum este supranumită de fani, a fost recompensată în categoriile „cea mai bună artistă” pentru single-ul „Black Parade”, „cel mai bun videoclip” pentru „Brown Skin Girl”, „cel mai bun cântec hip hop/rap” pentru „Savage Remix”, în duet cu Megan Thee Stallion, „cel mai bun duet, grup sau colaborare”, premiu de asemenea împărţit cu Megan Thee Stallion, pentru „Savage Remix”.

Printre laureaţii galei prezentate live de Anthony Anderson, s-au numărat vedeta din „Black Panther”, Chadwick Boseman, în categoria „cel mai bun actor”, Viola Davis, în categoria „cea mai bună actriţă”, D-Nice pentru „cel mai bun animator al anului” şi „Bad Boys for Life”, desemnat „cel mai bun film”. Girată de organizaţia americană pentru drepturi civile National Association for the Advancement of Colored People, The Image Awards este o gală anuală de premiere care recompensează performanţe deosebite în film, televiziune, muzică şi literatură realizate de persoane de culoare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: