Într-un interviu realizat în 2020 şi difuzat recent de Paramount+

Woody Allen a negat acuzaţiile de abuz sexual

Regizorul Woody Allen a negat din nou acuzaţiile de abuz sexual formulate împotriva sa de una dintre fiice sale adoptive, Dylan Farrow, cu prilejul unui interviu realizat vara trecută şi difuzat recent de Paramount+, informează DPA.

Cineastul, acuzat de agresiuni sexuale asupra lui Dylan Farrow în perioada în care aceasta avea vârsta de şapte ani, a afirmat cu prilejul interviului din iunie 2020 acordat pentru „CBS Sunday Morning”, că acuzaţiile, care au dus la o anchetă în 1992, nu au „nicio logică”.

Materialul a fost prezentat în premieră duminică de serviciul de streaming Paramount+ însoţit de un alt interviu, cu Dylan, care fusese difuzat şi cu alte prilej. „Este absurd şi cu toate acestea defăimarea a rămas, iar ei preferă în continuare să se agaţe de ea, dacă nu de noţiunea că am molestat-o pe Dylan, de posibilitatea că aş fi molestat-o”, i-a declarat Allen realizatorului interviului, Lee Cowan, la vremea respectivă. „Nimic din ceea ce am făcut vreodată cu Dylan în viaţa mea nu poate fi interpretat astfel”.

Allen, în vârstă de 85 de ani, nu a fost niciodată condamnat şi a negat în mod repetat acuzaţiile, deşi Dylan Farrow, în vârstă de 35 de ani, şi-a menţinut învinuirile.

Acuzaţiile au ajuns din nou în atenţia publică în ultimele săptămâni odată cu lansarea unui documentar HBO structurat în patru episoade şi intitulat „Allen v. Farrow”, care analizează acuzaţiile împotriva cineastului. Materialul a avut premiera în februarie, iar ultimul episod a fost difuzat pe 14 martie.

Allen i-a declarat lui Cowan, în interviul de vara trecută, că, în opinia sa, Dylan „crede” acuzaţiile pe care le face împotriva sa. „A fost un copil bun şi mi se pare că aşa crede ea”, a spus Allen în cadrul emisiunii „CBS Sunday Morning”. „Nu cred că inventează. Nu cred că minte. Cred că este convinsă că aşa e”,

Mama lui Dylan, actriţa Mia Farrow, a avut o relaţie cu Allen în perioada 1980-1992. Relaţia dintre Allen şi o altă fiica adoptivă a lui Farrow, Soon-Yi Previn (foto), a ieşit la iveală în 1992. Cei doi s-au căsătorit în 1997.

CBS a precizat, într-un comunicat, că interviul realizat de Cowan cu Allen pentru emisiunea de duminică a fost realizat după lansarea volumului de memorii „Apropos of Nothing”. „Interviul, realizat vara trecută în timpul unei perioade pline de evenimente, este prezentat acum datorită interesului reînnoit în ceea ce priveşte controversa din jurul cineastului”, se mai precizează în comunicatul postului de televiziune.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: