Dragostea care miroase a genocid

Alegerile din decembrie s-au desfăşurat sub semnul dragostei multor politicieni faţă de „români“, românii fiind cei mai iubiţi pământeni, iar în perioada imediat următoare iureşul declaraţiilor „din inimă“ pentru ţară şi popor s-a înteţit, ba chiar a debordat de atâta profundă şi „curată“ simţire. Numai că, la o analiză atentă, dragostea asta e una ucigaşă.

Astfel, politicienii AUR şi vreo câţiva rătăciţi de prin alte partide, plus câţiva medici făcuţi vedete de două posturi de televiziune împreună cu activişti şi influenceri PSD, vor să-i salveze pe români de boală dându-le jos „botniţa“, ca să respire aerul „curat“, chiar dacă acesta e infectat de Covid-19, „un virus ca oricare altul“. Măsurile luate în toată lumea de distanţare fizică şi protejare a populaţiei nu sunt cică pentru salvarea oamenilor, ci pentru a-i ucide şi controla, ţinându-i închişi în casă.

De asemenea, vor să-i salveze pe bolnavi scoţându-i din spitale şi locuri de carantinare pentru a-i vindeca cu usturoiul moştenit de la daci, cel ce a menţinut sănătoasă fibra noastră naţională. Mai sunt luate în calcul şi alte leacuri străvechi, precum ţoiul de pălincă, vinul roşu de butuc, apa neîncepută, eventual sfinţită cu busuioc verde şi mâţişori, de nu, laptele proaspăt de capră neapărat roşie.

Ba chiar, Gigi Becali, şi el mare vindecător, a găsit un leac salutar care cică i-a vindecat pe mulţi sportivi, politicieni, oameni de bine, iar o doctoreasă „celebră“ a descoperit o variantă proprie de tratament cu care a salvat foarte multe mii de inşi covizi sau „covidioţi“ (până a deveni vedetă media salvase doar o mie, apoi miile s-au tot înmulţit!). În schimb, schemele de tratament ale spitalelor, ale secţiilor ATI, acelea indicate de savanţi după serioase cercetări clinice, omoară oameni cu zile. Şi iaca aşa ne-am întors la vraci, superstiţii şi la neînfricaţii daci, fiindcă ştiinţa nu face două parale în mintea analfabeţilor!

Ofensiva aceasta mediatică, demonstraţiile şi protestele tot mai numeroase ale activiştilor AUR împotriva botniţei şi a distanţării fizice, mai cu seamă dansul ritualic al Şoşoacăi pe ritmuri celebre de Pink Floyd, ar fi trebuit să producă o revoluţie în tratamentul bolnavilor, iar pandemia să fie eradicată cât ai zice peşte în România cu astfel de mari şi „renumite“ vedete medicale şi astfel de leacuri şi tratamente bărbăteşti, care mai de care mai eficient, or, iată, numărul infectaţilor şi al decedaţilor creşte alarmant, concomitent cu numărul protestatarilor. Ceva nu pare în ordine.

Iar vina o poartă autorităţile medicale: alături de cifrele decedaţilor şi ale infectaţilor ar fi trebuit să se publice în clar şi câţi s-au infectat pe mijloace de transport, la serviciu, la şcoală, la mitinguri, la biserică, la spital, caz în care distinsa doamnă „Balena Baliverna“, ÎPS Teodosie împreună cu restul AUR-iţilor ar fi rămas „fără coledzi“. Şi, cu orice risc, era bine să ştim care sunt cifrele exacte de bolnavi salvaţi şi de către care spitale, medici şi asistenţi. Fiindcă lipsa informării, iată, naşte monştri cu nume şi prenume şi lăudaţi foarte de Vocea Rusiei şi Sputnik. Pentru respectivele, e bun tot ce ne ucide.

Să mai observăm o curiozitate: în arzătoarea lor dragoste de „români“ şi de meserie, unii lideri de partid şi de sindicat au devenit vedete medicale, mari vindecători, inşi atoatepricepuţi, salvatori ai economiei şi sociologi de talie mondială exact după ce au uitat tot ce-au învăţat la şcoală, de nu cumva vor fi faultat-o şi pe aceea, aşa cum ne faultează şi pe noi, fraierii, care le credem gogoşile. În schimb, sutele de medici, paramedici, asistenţi, brancardieri care şi-au dat viaţa ca să-i salveze pe năpăstuiţii pandemiei au fost uitaţi, iar familiile lor au rămas de izbelişte.

Dar să ne bucurăm că suntem iubiţi, că reprezentanţii noştri auriţi şi medicii care au uitat pe lângă jurământul lui Hipocrate şi medicina învăţată la facultate se luptă pe viaţă şi pe moarte cu hidra guvernamentală şi a spitalelor ucigaşe ca să ne scape de Covid şi necazuri, iar fraierii de noi ne îmbolnăvim şi murim ca proştii. În loc să ne bucurăm că am scăpat la colivă!

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. ROMÂN din ROMÂNIA says:

    Manipulare neo-marxistă grețoasă marca SRI.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: