Un elev din Siret a ajuns la spital cu ambulanţa

Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava a anunţat că unui elev de la Colegiul Tehnic „Laţcu Vodă” Siret i s-a făcut rău în timpul probei din cadrul simulării bacalaureatului.

Elevul a fost consultat la cabinetul medical al şcolii, unde s-a constatat o creştere a pulsului şi a tensiunii arteriale.

Asistenta medicală a chemat ambulanţa, iar echipajul a constatat şi o creştere a glicemiei. Prin urmare, elevul a fost transportat la spital pentru îngrijiri, fiind pus sub supraveghere medicală.

Potrivit ISJ, elevul a fost testat cu testul rapid antigen, rezultatul fiind negativ.

La proba de marţi au fost prezenţi 4.829 elevi, dintre care 3.308 la matematică şi 1.521 la istorie. Niciun candidat nu a avut temperatura peste maximul admis. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI