Traian Andronachi nu-i dă mult timp lui Bogdan Loghin în funcţia de primar al Rădăuţiului

> Potrivit lui, e o chestiune de timp până când comanda municipalităţii va fi preluată de altcineva

Fostul manager al Spitalului Municipal Rădăuţi, Traian Andronachi, fost candidat la funcţia de primar al municipiului în 2016, a declarat marţi, la News Bucovina, că are sentimentul că primarul municipiului Rădăuţi – dacă va continua cu modul de lucru etalat de când a preluat mandatul –, nu va mai rămâne mult timp la conducerea Primăriei şi că deja rădăuţenii îl regretă pe Nistor Tatar.

„În Rădăuţi sunt, la tot pasul, fel şi fel de probleme. Din punctul meu de vedere, domnul primar ar trebui să-şi lase frustrările deoparte, să-şi accepte greşelile şi să se apuce de treabă raportat la postul în care l-au ales rădăuţenii” a spus Andronachi.

El a arătat că în Rădăuţi este foarte multă treabă de făcut şi că municipiul are nevoie de un om gospodar. În ce-l priveşte pe primarul Loghin, „trebuie şi are încă timp să demonstreze acest lucru”.

Andronachi a mai spus că îi pare rău că din vizita făcută la Primăria Oradea primarul Loghin nu a înţeles că primele 6 luni din mandat sunt cele importante.

„În primele 6 luni, dl Loghin a vrut să-şi asigure candidatura şi câştigarea exactă a scaunului domniei sale, de care se ţine cu dinţii, în 2024. Probabil că mentorii lui l-au sfătuit că dacă vrea să-i fie bine în 2024 trebuie să-l execute pe Andronachi” a spus fostul manager.

El a arătat că, după părerea sa, nu mai durează mult până când Loghin va părăsi funcţia de primar.

„Îl compătimesc pe dl Loghin şi nu aş vrea să fiu în locul domniei sale. Din punctul meu de vedere, e o chestiune de timp până când comanda Primăriei Rădăuţi va fi preluată de altcineva. Acesta este sentimentul meu. Acesta e rolul destinului. Cu ce mână dai, cu aia primeşti” a spus Andronachi.

Andronachi a spus că în 2020 nu Bogdan Loghin a câştigat alegerile, ci Nistor Tatar a fost cel care nu le-a câştigat.

El crede că rădăuţenii nu l-au mai vrut pe Nistor Tatar în funcţie, fără să poată spune motivele, dar că deja Nistor Tatar este regretat de rădăuţeni. Şi consideră că Bogdan Loghin va trebui să colaboreze în linişte şi armonie cu toţi factorii importanţi din Rădăuţi şi să înceteze războiul cu salariaţii şi subordonaţii.

„În vreme de război niciodată nu apar progrese. Progresul şi dezvoltarea intervin atunci când echipa pe care o are este populaţia municipiului Rădăuţi” a spus Andronachi.

Traian Andronachi a evitat să spună dacă va candida la funcţia de primar al municipiului Rădăuţi şi a arătat că asta depinde doar dacă rădăuţenii îşi vor dori ca el să candideze. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: