Intenţii

Toate garajele de pe Tătăraşi şi stadionul Areni să se demoleze

> Astfel s-ar face loc pentru un drum spre Ipoteşti şi pentru clădirea facultăţi de medicină, este de părere Adrian Arămescu

Preşedintele Comisiei de Urbanism din Consiliul Local Suceava, Adrian Arămescu (PNL), a declarat, la News Bucovina, că în prezent se fac studii pentru căile de acces din zona Primărie – Tătăraşi, arătând că se ia în calcul demolarea tuturor garajelor de pe Tătăraşi, dar şi demolarea stadionului Areni.

„Este o discuţie că ar trebui toate garajele demolate şi făcută o arteră care să ducă spre Ipoteşti. Am vorbit cu primarul şi găsim soluţia” a spus Arămescu.

El a arătat că şi în noua zonă imobiliară care se edifică în prezent prin proiectul Avanera se fac studii privind căile de acces, astfel încât drumul să iasă în E 85 şi la blocurile ANL.

„Unde poţi să mai stabileşti un pol de dezvoltare a Sucevei? Numai în partea asta, cu Tătăraşiul” a spus Arămescu.

Potrivit consilierului local, o soluţie de rezolvare a traficului din zona Primăriei este demolarea stadionului Areni.

„O rezolvare pentru acces este să fie dat jos stadionul Areni. Stadionul să se mute. Părerea mea personală este ca viitoarea facultate de medicină să fie aici. Vrem să o facem aici” a spus Arămescu.

Potrivit lui, ar trebui efectuat un schimb de teren între USV şi municipalitate, astfel încât USV să primească teren în zona actualului stadion, iar municipalitatea să primească în schimb teren al USV de la Moara. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: