Primăria Forăşti a fost amendată pentru depozitări ilegale de deşeuri

Garda de Mediu Suceava a informat că a mai depistat depozitări ilegale de deşeuri pe teritoriul unei localităţi sucevene, de data aceasta fiind vorba despre comuna Forăşti.

Şi în acest caz constatările au fost făcute în urma unei sesizări.

Comisarii Gărzii de Mediu au constatat că aspectele semnalate în petiţie se confirmă.

„Ca urmare a unei sesizări transmise la Garda Naţională de Mediu – Comisariatul Judeţean Suceava privind depozitări ilegale de deşeuri pe raza unei comune a judeţului, comisari din cadrul instituţiei s-au deplasat în teren, unde au constatat ca aspectele semnalate în petiţie se confirmă” se arată în comunicatul Gărzii de Mediu.

Recent, pentru aceeaşi abatere au primit amenzi Primăria Putna, dar şi un agent economic.

Primăria Forăşti a fost amendată cu 15.000 lei, fiind impuse şi măsuri cu termene de realizare pentru evacuarea deşeurilor.

Reamintim că, pe 23 martie, pentru depozitări ilegale de deşeuri a fost amendată Primăria Putna. (N.B.; Foto: Facebook/ Garda de Mediu Suceava)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: