Handbal masculin, Liga Naţională

CSU din Suceava a scăpat printre degete un rezultat bun în meciul cu CSM Focşani

> Într-o partidă din etapa a XIX-a, CSM Focşani – CSU din Suceava 28-27

CSU din Suceava a fost foarte aproape de a realiza un rezultat bun în meciul cu CSM Focşani din etapa a XIX-a a Ligii Naţionale de handbal masculin. În partida desfăşurată la Baia Mare, cele două echipe au mers cap la cap pe toată durata întâlnirii, iar la final câştig de cauză au avut vrâncenii, cu scorul de 28-27, după ce la jumătatea întâlnirii scorul a fost egal, 15-15. Elevii antrenorului Adrian Chiruţ au avut atacul la 27-27, dar s-au pripit şi au scăpat printre degete un punct care ar fi valorat foarte mult în economia campionatului.

„A fost un meci echilibrat şi aprig disputat şi este mare păcat că am pierdut la un gol. Cu siguranţă am fi meritat cel puţin un punct. Avem o echipă alcătuită din jucători tineri şi lipsiţi de experienţă, care au greşit un pic mai mult decât adversarii în finalul partidei. Sper să învăţăm ceva din această înfrângere şi să vedem cât mai des o astfel de atitudine şi determinare la jucătorii noştri”, a declarat antrenorul Adrian Chiruţ.

CSU din Suceava: Makaria, Grigoraş – Kobzii 6, Balazs 4, Juverdianu 3, Furak 3, Popia 2, Sadovyi 2, Loic 2, Lupu 2, Păunescu 2, Petrov 1, Manjic. Antrenori: Adrian Chiruţ, Iulian Andrei şi Bogdan Şoldănescu.

CSM Focşani: Marocico, R. Rusu – Hrimiuc 6, Miroiu 6, Marjanovic 5, Marijanac 3, Makrishin 2, Mănescu 2, Raţă 1, Ţuţu 1, Pătru 1, Eros 1, Ragea, Popovici, Mocanu. Antrenor: Dalibor Cutura.

Arbitri: Robert Hara-bagiu şi Silviu Stănescu.

Rezultate consemnate în etapa a XIX-a:

CSM Făgăraş – CSM Vaslui                29-30

CSM Focşani – CSU din Suceava        28-27

Steaua – HC Buzău                          28-27

Minaur Baia Mare – Magnum Botoşani        25-23

Poli Timişoara – SCM Bacău             27-30

HC Dobrogea Sud – CSM Bucureşti    24-19

Dinamo – Potaissa Turda           27-27

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI