Pentru următoarele 3 luni

Viorel Andrei Donciu este şeful SPCRPCIV Suceava

> Anterior, el a fost şeful structurii din judeţul Maramureş

 Fostul şef al SPCRPCIV Maramureş, inspector principal de poliţie Andrei Viorel Donciu, a fost numit, de luni, şef al SPCRPCIV Suceava.

Prefectura Suceava a anunţat că începând cu data de 22 martie a.c. noul şef de serviciu al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor  (SPCRPCIV) Suceava este inspectorul principal de poliţie Donciu Viorel Andrei.

Sursa citată ne-a informat că Viorel Andrei Donciu are 39 de ani şi, din ianuarie 2020, a fost şeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Maramureş. El a fost împuternicit în funcţia de şef al SPCRPCIV Suceava pe o perioadă de 3 luni. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: