Primăria Putna a fost amendată cu 10.000 de lei pentru depozitări ilegale de deşeuri

> Pe lângă amendă, au fost impuse măsuri cu termene de realizare pentru evacuarea deşeurilor

Garda de Mediu Suceava a informat că a depistat depozitări ilegale de deşeuri pe teritoriul unei localităţi de pe raza judeţului, fiind vorba despre comuna Putna.

„Ca urmare a unei sesizări privind existenţa unor depozitări ilegale de deşeuri pe teritoriul unei unităţi administrativ-teritoriale de pe raza judeţului Suceava, comisari ai Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Suceava s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat ca faptele sesizate se confirmă” a precizat ieri instituţia.

Comisarii Gărzii de Mediu au aplicat o amendă de 10.000 lei şi au impus măsuri cu termene de realizare pentru evacuarea deşeurilor. (N.B.; Foto: Facebook/Garda de Mediu Suceava)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: