Ca să nu ajungem în carantină

Prefectul Iulian Cimpoeşu solicită respectarea măsurilor de protecţie sanitară

Prefectul Iulian Cimpoeşu a făcut luni, după video-conferinţa cu premierul Florin Cîţu, un apel ca sucevenii să respecte măsurile de protecţie sanitară, pentru a se evita situaţia carantinării localităţilor.

Prefectura de Suceava ne-a informat, într-un comunicat de presă, că luni s-a desfăşurat o şedinţă de lucru, în sistem videoconferinţă, condusă de prim-ministrul României, Florin-Vasile Cîţu, şi de ministrul Afacerilor Interne, Lucian-Nicolae Bode, cu participarea prefecţilor, subprefecţilor, conducătorilor inspectoratelor judeţene pentru situaţii de urgenţă, ai Poliţiei, Jandarmeriei şi Poliţiei de Frontieră, precum şi a di-rectorilor direcţiilor de sănătate publică din ţară.

Din cadrul Instituţiei Prefectului Suceava au participat prefectul Iulian Cimpoeşu şi subprefecţii Daniel Prorociuc şi Alexandru Salup.

Subiectul principal al şedinţei a fost pandemia de coronavirus şi ţinerea ei sub control.

În acest context, prefectul Iulian Cimpoeşu a făcut un apel către locuitorii judeţului, solicitându-le „să respecte recomandările specialiştilor privind normele de igienă şi distanţare socială, evitarea aglomeraţiilor, igienizarea/dezinfectarea frecventă a mâinilor şi purtarea mijloacelor de protecţie individuală, precum şi a tuturor celorlalte măsuri stabilite pe timpul stării de alertă, pentru a evita situaţia neplăcută şi dificilă a carantinării localităţilor, tot mai prezentă în alte judeţe din ţară”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: