Keanu Reeves colaborează cu Netflix la un film inspirat din revista de benzi desenate BRZRKR

Netflix a anunţat că a semnat un contract cu Keanu Reeves, care va fi protagonistul unui film inspirat din revista de benzi desenate BRZRKR – creată de însuşi actorul american, în colaborare cu Matt Kindt şi Ron Garney, despre un erou nemuritor care are înfăţişarea starului hollywoodian, relatează EFE.

Contractul încheiat de Keanu Reeves cu gigantul de streaming include un film de acţiune în format live-action (cu actori în carne şi oase) şi o continuare a acestuia, sub forma unui serial de animaţie, a confirmat compania Netflix într-un comunicat.

BRZRKR este o colecţie de 12 reviste de benzi desenate create de protagonistul trilogiei „The Matrix”, al cărei prim număr a fost lansat pe 4 martie în peste 615.000 de exemplare. Proiectul reprezintă cea mai bună lansare a editurii BOOM! în 30 de ani şi ocupă locul al doilea în clasamentul celor mai bine vândute numere de benzi desenate în acest deceniu, după „Star Wars #1”.

Anul trecut, Netflix a lansat „The Old Guard”, un film cu Charlize Theron în rolul principal, care prezenta aventurile unei supereroine şi care lăsa uşa deschisă unei continuări sub formă de franciză.

Filmările pentru proiectul „BRZRKR” vor coincide cu reîntoarcerea actorului Keanu Reeves la saga „The Matrix”, ai cărei producători doresc să lanseze cel de-al patrulea lungmetraj din această franciză la sfârşitul anului 2021.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: