Volei masculin

Echipa CSM Suceava s-a calificat la turneul de baraj pentru promovarea în primul eşalon valoric

La finele acestei săptămâni ar fi trebuit să se dispute partidele din cadrul etapei a doua a play-off-ului Seriei Vest a Diviziei A2 de volei masculin. Din păcate, două dintre echipe, cele din Arad şi Dej, au anunţat că nu pot participa din cauza problemelor legate de valul al treilea al pandemiei cu coronavirus. În urma acestui fapt, ACS Volei Zalău şi CSM Suceava s-au calificat la turneul de baraj pentru promovarea în Divizia A1.

CSM Suceava, echipă antrenată de profesorul Tudor Orăşanu, a terminat sezonul regulat fără înfrângere, câştigând toate cele opt partide disputate.

„Avem o echipă bună şi competitivă, cu jucători valoroşi şi de mare perspectivă. Noi vom merge la turneul final de baraj să jucăm fiecare meci, mai ales că pentru cei mai tineri este o şansă deosebită de a juca cu cei mai buni jucători din eşalonul secund şi în partide cu miză.

Nu ştim exact în ce perioadă va avea loc turneul de baraj pentru promovare, dar fiecare echipă are şansa ei”, a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Tudor Orăşanu.

Din Seria Est, pentru turneul de promovare s-au calificat Rapid Bucureşti şi Titanii Bucureşti, formaţie care a eliminat-o surprinzător pe Tomis Constanţa. Dacă despre Rapid Bucureşti se poate spune că este o formaţie foarte valoroasă, care este de neatins, Titanii Bucureşti este o mare necunoscută, surprinzător apărută şi calificată în dauna „marinarilor”. În ceea ce priveşte gruparea din Zalău, CSM Suceava a câştigat meciul direct lejer, cu 3-0.

Aşadar, CSM Suceava are o şansă mare de a accede în primul eşalon valoric, acolo unde a mai fost ani buni. Formaţia suceveană este un mix deosebit de echilibrat între experienţă şi tinereţe şi are o ocazie bună de a juca la cel mai înalt nivel în România.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI