Nouă persoane în comisia pentru viitorul parc Şipote

> Trei arhitecţi, trei reprezentanţi ai Primăriei şi câte un reprezentat al USV, Direcţiei Silvice şi societăţii civile vor stabili tema de proiect, a anunţat primarul Ion Lungu

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că va propune, prin proiect de hotărâre, care să fie adoptat de Consiliul Local Suceava săptămâna viitoare, ca pentru amenajarea parcului Şipote comisia de proiect să fie formată din nouă persoane.

El propune ca din comisie să facă parte trei reprezentanţi ai Ordinului Arhitecţilor din România, iar preşedintele comisiei să fie un arhitect. Totodată, din comisie urmează să facă parte un reprezentant al USV, un reprezentant al Direcţiei Silvice Suceava, un reprezentant al societăţii civile şi trei persoane din cadrul Primăriei Suceava, respectiv directorul Direcţiei de Urbanism, directorul Direcţiei de Patrimoniu şi directorul Direcţiei de Fonduri Europene.

„Se va stabili tema de proiectare şi caietul de sarcini care urmează apoi să fie adoptate în Consiliul Local, după care se va face efectiv selecţia proiectului” a spus primarul.

El a arătat că este de acord ca pentru selecţia proiectului să fie concurs cu participare internaţională, dar a menţionat că sumele de bani oferite vor fi modice.

„E mai greu să asigurăm premii consistente în această perioadă de austeritate pentru un concurs internaţional. Vom avea nişte propuneri şi să stabilim nişte premii, care vor fi modice şi nu consistente” a spus Ion Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: