Şeful Serviciului Permise şi Înmatriculări Auto, scms. Alexandru Duţuc:

Dacă nu voi găsi o soluţie, va trebui să fac un pas în spate

Şeful Serviciului de Permise Auto şi Înmatriculări, scms. Alexandru Duţuc, a declarat la News Bucovina că, dacă nu va găsi soluţiile pentru ca acest serviciu să fie funcţional, va face un pas în spate şi va lăsa locul altuia, care poate va reuşi să le găsească.

„Dinamica în care se întâmplă lucruri la acest serviciu este fenomenală. Tot timpul apar situaţii neprevăzute. Nu poţi să faci nimic de la un capăt la celălalt, pentru că mereu apare câte o situaţie care îţi dă totul peste cap; trebuie rearanjat, reorganizat” a spus Duţuc.

El a arătat că, din păcate, trebuie găsite soluţii în permanenţă.

„Este o situaţie deosebită. S-au întors toate planurile invers. Sunt adeptul teoriei că din haos se poate naşte ordine. În general, din situaţiile cele mai delicate, apar oportunităţi care pot să conducă şi la rezultate bune într-un final” a spus subcomisarul de poliţie sucevean.

El a arătat că încă se lucrează în vederea unor soluţii pentru ca activitatea serviciului să fie una corespunzătoare.

„Se lucrează încă la nişte soluţii. Când crezi că ai epuizat soluţiile, se întâmplă câte ceva şi să identifici o alta. Încă nu le-am epuizat. Încă sper să reuşesc să identific o soluţie care să-mi permită totuşi să organizez examinarea acestor candidaţi deja reprogramaţi” a spus Duţuc.

El a arătat că există şi varianta să renunţe la funcţie dacă nu poate găsi soluţiile necesare.

„Sunt în faţa unei decizii pe care nu-mi doresc să o iau, dar, foarte probabil, când voi epuiza soluţiile, va trebui să fac un pas în spate şi să las locul altcuiva care să reuşească şi să aibă norocul să găsească soluţii mai bune decât cele pe care le-am găsit eu până în acest moment. Orice om cu demnitate care realizează că nu-şi poate îndeplini obiectivele recurge la acest gest” a spus Duţuc.

El a precizat că încă nu a ajuns în această situaţie.

„Încă se lucrează la o soluţie de ultim moment. În momentul când voi avea în faţă reprezentarea faptului că nu reuşesc şi că nu mai există soluţii ca eu să pot să-mi îndeplinesc obiectivele, singurul lucru de bun-simţ pe care voi putea să-l fac va fi acesta” a adăugat el.

Duţuc a menţionat că din momentul în care s-a dispus ca lucrătorii cercetaţi de DNA să nu poată fi examinatori a trebuit să se reorganizeze totul şi să se identifice noi soluţii.

El a arătat că se discută soluţii pe termen foarte scurt, dar şi pe termen mediu şi lung.

„Se analizează” a spus Duţuc, care a evitat să divulge ce soluţii se au în vedere, pentru că sunt implicate mai multe instituţii. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: