Alţi doi elevi şi patru angajaţi din învăţământ infectaţi cu SARS-CoV-2

Inspectoratul Şcolar al Judeţului a informat, ieri, că alţi doi elevi şi patru angajaţi din învăţământul sucevean au fost confirmaţi cu infecţie cu SARS-CoV-2.

Potrivit sursei citate, cei doi elevi sunt din învăţământul primar, unul de la Şcoala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava, iar celălalt de la Şcoala Gimnazială Nr. 4 Vatra Dornei.

Cei patru angajaţi din învăţământ sunt profesori pentru învăţământ preşcolar, unul de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Aşchiuţă” Suceava, iar al doilea de la Şcoala Gimnazială Nr. 6 Suceava, unul este cadru didactic din învăţământul liceal de la Colegiul Silvic „Bucovina” Câmpulung Moldovenesc, iar altul este angajat din rândul personalului nedidactic de la  GPN Piticot – structură a Seminarului Teologic Ortodox „Mitropolitul Dosoftei” Suceava.

ISJ Suceava a anunţat că suspendă activităţile didactice cu prezenţa fizică pentru două grupe de grădiniţă, una de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Aşchiuţă” Suceava, alta de la Şcoala Gimnazială Nr. 6 Suceava şi la o clasă de învăţământ primar de la Şcoala Gimnazială Nr. 4 Vatra Dornei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: