Noi performanţe în tenisul fălticenean

La sfârşitul săptămânii trecute, sportivii secţiei de tenis de câmp ACS Nada Florilor au participat la diverse turnee organizate în ţară.

În perioada 13-14 martie, la Bistriţa, a avut loc MXHOST Tennis Cup. La categoria U10, sportiva Sara Stan, aflată la a doua participare la un astfel de turneu, a avut o evoluţie foarte bună şi s-a clasat pe poziţia a doua, acumulând şi puncte importante pentru clasamentul naţional.

Sâmbătă, 13 martie, la Botoşani, s-a desfăşurat turneul de tenis de câmp Cupa „Tridex Sport Arena”. Sportivii de la Clubul „Nada Florilor” din Fălticeni au avut reprezentanţi la toate categoriile de concurs, locul I fiind obţinut de Bianca Sosoi, la Nivelul Roşu (8 ani), Christian Samachişă, la Nivelul Portocaliu, Emanuel Benea, la Nivelul Verde, şi Matei Ursache, la Nivelul Galben (copii peste 10 ani).

Duminică, 14 martie, la Oneşti s-a desfăşurat Cupa „Târgu Ocna”, un turneu organizat de Federaţia Română de Tenis. Şi la acest turneu, locul I la Nivelul Roşu a fost obţinut de Bianca Sosoi.

Tot duminică, la Iaşi, a avut loc Cupa „Micii Campioni”, competiţie la care Amalia Pintilii, sportivă legitimată la ACS „Nada Florilor”, a obţinut locul al II-lea, la egalitate de puncte cu sportiva clasată pe primul loc, departajarea fiind făcută de rezultatul din meciul direct dintre cele două jucătoare.

„Ce poate fi mai frumos pentru un club sportiv decât să vezi că toate trofeele puse în joc la competiţiile naţionale sunt cucerite de copiii minunaţi care se pregătesc aici. Mulţi nu ştiu câtă muncă şi câtă pasiune pun aceşti copii în antrenamente, de multe ori sunt şi lacrimi pe terenul de tenis, lacrimi care se transformă în competiţii în lacrimile bucuriei. Avem copii valoroşi, nu ne este frică de nicio provocare”, a precizat instructorul secţiei de tenis copii, Marcel Dascălu.

Următoarea competiţie importantă pentru micii tenismeni din urbea de pe Şomuz va avea loc pe 3-4 aprilie, la Bucureşti, iar la vară, cei mai buni sportivi legitimaţi la ACS „Nada Florilor” vor participa la un turneu internaţional de tenis organizat la Albena, în Bulgaria.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: