Bărbatul din Arbore care a omorât în bătaie un bărbat din Cajvana a fost arestat preventiv

Tribunalul Suceava a admis, sâmbătă seara, propunerea Parchetului Tribunalului Suceava şi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului de 30 de ani din Arbore care a ucis în bătaie, într-un bar, un bărbat de 34 de ani din Cajvana.

În urma probatoriului administrat în cauză a fost pusă în mişcare acţiunea penală împotriva agresorului pentru „tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi „omor”, ulterior fiind dispusă măsura reţinerii pe o perioada de 24 de ore. Agresorul a fost prezentat unui judecător de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava, în vederea dispunerii faţă de acesta a unei măsuri preventive. Potrivit minutei instanţei, în temeiul art. 226 Cod procedură penală, art. 202 alin. 1, 2, 3 şi 4 lit. e Cod procedură penală rap. la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru săvârşirea infracţiunii de omor, prev. şi ped. de art. 188 Cod penal, pentru o durată de 30 de zile, începând cu data de 13 martie 2021 până la data de 11 aprilie 2021, inclusiv. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: