Conform noilor obligaţii impuse prin măsura de control judiciar

Agenţii de poliţie anchetaţi de DNA Suceava în cazul „fabricii de permise” nu pot fi examinatori

> Prefectul de Suceava a transmis conducerii Ministerului de Interne situaţia şi aşteaptă să fie luate decizii

Agenţii de poliţie care sunt anchetaţi de DNA Suceava pentru corupţie nu pot îndeplini activitatea de examinator.

Astfel, DNA Suceava a impus noi obligaţii în măsura de control judiciar faţă de doi dintre agenţii de poliţie care urmau să fie examinatori, respectiv să nu exercite profesia, meseria şi să nu desfăşoare activitatea în exercitarea căreia au săvârşit fapta, respectiv cea de agent examinator în cadrul SPCRPCIV Suceava.

O măsură similară ar urma să fie luată marţi şi în cazul celorlalţi doi agenţi de poliţie examinatori.

Prefectul de Suceava, Iulian Cimpoeşu, a declarat pentru News Bucovina că a aflat despre decizia de luni a procurorilor anticorupţie faţă de cei doi agenţi de poliţie şi că se aşteaptă ca şi faţă de ceilalţi doi să fie adoptată o măsură asemănătoare.

În aceste condiţii, prefectul a spus că a informat conducerea Ministerului de Interne cu privire la situaţia care se va crea în judeţul Suceava în ceea ce priveşte examinările pentru permisul auto.

El a spus că a fost asigurat că situaţia este pe agenda ministrului.

„Aşteptăm sprijin de la Bucureşti”, a spus prefectul, care a menţionat că în aceste condiţii ministerul trebuie să preia decizia şi să identifice soluţii pentru ca examenul auto să nu fie blocat în judeţul Suceava.(N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: