USV, contribuţie decisivă în combaterea efectelor cauzate de răspândirea SARS-CoV-2

> Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, la un an de implicare în lupta împotriva pandemiei de Covid-19

Pentru Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV), anul care a trecut de la debutul pandemiei de Covid-19 a însemnat perioada în care au fost ajustate priorităţile comunităţii academice, au fost adaptate activităţile didactice, de cercetare şi sociale în noul context epidemiologic, au fost luate măsuri vizând contracararea efectelor propagării virusului SARS-CoV-2 la nivelul judeţului şi regiunii de nord-est a României, a transmis USV într-un comunicat de presă.

„Confruntată cu cel mai sumbru scenariu, USV a trebuit să ia decizii sigure şi responsabile pentru studenţi şi propriul personal, pe de o parte, şi să îşi asume implicarea necondiţionată în a identifica şi implementa soluţii pentru întreaga comunitate locală şi regională, pe de altă parte” a transmis universitatea suceveană.

Astfel, USV a informat că a avut o contribuţie decisivă la combaterea efectelor cauzate de răspândirea virusului, printr-o serie de acţiuni importante. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: