Trafic de coşmar în Suceava după ninsoarea din „Vinerea verde”

Autorităţile locale sucevene au fost luate pe nepregătite, vineri dimineaţa, de ninsoarea abundentă, deşi Administraţia Naţională de Meteorologie transmisese încă de joi o informare meteo vizând precipitaţii mixte cu formare de polei.

În tot oraşul Suceava s-a circulat îngreunat, cu foarte multe derapaje generate de lunecuşul de pe carosabil, iar în zonele cu pantă maşinile patinau şi puneau în pericol celelalte autovehicule din trafic.

În mai toate intersecţiile s-au creat ambuteiaje, îngreunând şi mai mult circulaţia şi aşa dificilă.

Reamintim că vineri, 12 martie, a fost prima

„Vinere verde”, acţiune din cadrul campaniei „Vinerea verde – Stop! Azi, maşina stă pe loc!”, proiect al Ministerului Mediului.

În acest context, minim unu din patru angajaţi urma să vină la locul de muncă altfel decât cu autoturismul personal (cu mijloace de transport în comun, pe jos, cu bicicleta etc.), după cum au  îndemnat organizatorii campaniei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: