„Un pas foarte important pentru Autostrada Nordului”

> CNAIR a semnat contractele în vederea elaborării studiilor de fezabilitate pentru drumul de mare viteză Baia Mare – Suceava

CNAIR a semnat, miercuri, contractele având ca obiect elaborarea studiului de fezabilitate pentru drumul de mare viteză Baia Mare – Suceava: lot 2, Bistriţa – Vatra Dornei, şi elaborarea studiului de fezabilitate pentru drumul de mare viteză Baia Mare – Suceava: lot 3, Vatra Dornei – Suceava, a anunţat compania.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a salutat semnarea contractelor.

„Este un pas foarte important pentru Autostrada Nordului” a spus Gheorghe Flutur.

El a reamintit că CJ Suceava a lansat recent procedura de licitaţie pentru studiul de fezabilitate aferent variantei de ocolire a oraşului Gura Humorului, care va fi parte integrantă a Autostrăzii Nordului.

Potrivit CNAIR, pentru elaborarea studiului de fezabilitate aferent lotului 2, Bistriţa – Vatra Dornei, ofertantul câştigător este SC Explan SRL, valoarea contractului fiind de 15.793.026,12 lei fără TVA.

Studiul de fezabilitate pentru lotul 3, Vatra Dornei – Suceava, va fi elaborat de asocierea SC Best Consulting & Design SRL – Ingenieria Especializada Obra Civil e Industrial SA, valoarea contractului fiind de 14.475.000,00 lei fără TVA.

Potrivit CNAIR, sursa de finanţare pentru acestea sunt fondurile europene nerambursabile.

 Durata de realizare a serviciilor de proiectare este de 18 luni de la data de începere a fiecărui contract, a precizat CNAIR. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: