Deplasările în afara locuinţei, restricţionate între orele 22 şi 5

> În staţiunea Vatra Dornei se limitează gradul de ocupare a spaţiilor de cazare

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a adoptat în şedinţa de miercuri, 10 martie a.c., Hotărârea nr. 16, prin care s-a propus prelungirea stării de alertă pe teritoriul României. Prin această hotărâre, CNSU a propus şi modificarea intervalului orar în care este restricţionată deplasarea în afara locuinţei, interdicţia fiind valabilă în intervalul orar 22 – 5.

Totodată, s-a propus limitarea gradului de ocupare a spaţiilor de cazare din cadrul structurilor de primire turistică la cel mult 70% din capacitatea maximă a acestora, pentru spaţiile de cazare dispuse în localităţi/zone în care se practică schiul sau alte sporturi de iarnă.

În judeţul Suceava, prin această măsură, este vizată staţiunea Vatra Dornei. Staţiunile Gura Humorului şi Câmpulung Moldovenesc nu vor avea aceste restricţii. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: