Potrivit preşedintelui CJ Gheorghe Flutur

Guvernul aprobă finanţarea sălii polivalente din Suceava

> Costul investiţiei este de 38,3 milioane de euro

Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a anunţat, miercuri,  că proiectul de hotărâre de guvern privind finanţarea sălii polivalente din Suceava urma să fie aprobat în şedinţa de ieri a Guvernului României.

Gheorghe Flutur a spus că a vorbit cu ministrul Finanţelor, Alexandru Nazare, care i-a confirmat că a semnat pentru finanţarea acestei investiţii.

„Sala polivalentă din Suceava este o investiţie mult aşteptată, iar astăzi va intra în şedinţa Guvernului pentru a fi aprobată” a declarat, ieri, Gheorghe Flutur.

El a menţionat că mai multe precizări despre finanţarea şi realizarea acestui proiect vor fi făcute de ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, care va fi prezent vineri la Suceava.

Gheorghe Flutur a amintit că sala polivalentă din Suceava va avea o capacitate de 5.000 de locuri, iar valoarea totală a investiţiei este de 185.263.660,23 lei (38.299.565,91 euro). (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: